outfit

Autumn vibe

Fotografije nastale sredinom novembra, dok smo još uživali u prelijepim jesenim bojama konačno su došle na red da budu objavljene. U ovom postu vam predstavljam meni trenutno omiljenu Madam jolie torbu, jesenje boje, jesenji print, definitivno plijeni poglede na ulicama, i ovo je konačno, prva torba pravljena za mene, po mom ćejfu.
Model se zove Samra, po ženi koja ga je proslavila, po jednoj savršeno nesavršenoj majci, supruzi, kćerki, poslovnoj ženi, koja zaista opisuje stil ove torbe, rese koje vas u stopu prate dok užurbano riješavate sve dnevne zadatke će vam pomoći da budete chic u svako doba dana, model pogodan i za dnevne i večernje varijante. Model zbog kojeg će vam druge žene zavidjeti. Ostatak outfita je totalno moj fazon i nivo udobnosti, bordo kožne hlače koje želim nabaviti u svim bojama. Posjedujem troje osim ovih, a ove su mi najdraže, ne šuškaju dok hodam, ne spadaju, i dovoljno su duboke, zapravo je ovo neki poluduboki model, bila bih najsretnije biće kada bih pronašla ovaj model u  sivoj, maslinastoj i ljubičastoj boji. Kupila sam ih u Azel France butiku a marka je Celio.
Tunika je Zarina, i zaljubljena sam u široke odjevne predmete za gornji dio tijela. Mantil vam je poznat iz ovog posta. Neću dužiti, ostavljam vam da pregledate fotografije i prisjetite se najljepše jeseni koju Sarajevo pamti.

Zerina

 

IMG_7335

IMG_7459

IMG_7501

IMG_7498

IMG_7360

IMG_7594

IMG_7436

IMG_7416

 

IMG_7461

IMG_7504

IMG_7446

IMG_7607

IMG_7491

IMG_7531

IMG_7392

IMG_7369

IMG_7495

IMG_7473

IMG_7515

IMG_7523

IMG_7513

 

 

 

 

Advertisements

2 thoughts on “Autumn vibe

    1. Hvala puno, mantil je pronađen u maminom djevojačkom ormaru, te ga iz tog razloga volim puno više od ostalih, a i torba je pravljena njenim zlatnim rukama. Ljubav na kvadrat!

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s