accessories · beauty · event · madam jolie

My lovely bag & MaXFactor zoom action epic false lash effect maskara

Torba: Lovely bag Svoju Lovely bag možete pronaći u Sarajevu pored gradske tržnice
Choker : NZP design
Suknja: Madam jolie design
Bluza: Pimkie
Gležnjače : Zara
Šešir: Parfois
Prsten: Werkstatt
Sako: H&M
Naočale: Klikni me 😀

img_6182img_6183img_6181

29.septembra od strane MaxFactora i magazina Gracija je organizovan predivan event u Vapiano restoranu povodom promocije najsavršenijeg i teksturom najlaganijeg pudera iz drogerijske ponude. Znate već da se radi o Miracle touch ljubavi u kutijici. Pored super druženja, bila sam jedna od 10 sretnica koje su dobile Lovely bag torbu, i moram priznati da je moja najljepša. Ovaj event je Nejla (brend menadžerica MaxFactor-a) iskoristila da mi pokaže novu maskaru. Revolucija među drogerijskim maskarama, rekla sam joj odmah. Zove se Epic False Lash Effect, i jedva sam čekala da neki pristupačan brend kreira nešto ovako. O kvalitetu maskare ne moram puno govoriti, svi znamo, svi smo probali barem jednu i zaljubili se svoje trepavice pri prvom nanošenju. Međutim, ova ima novu strukturu četkice, spejs šatl je zovem od milja, i često joj pjevušim Wrecking ball  jer “razvaljuje” u svom poslu. Podsjeća također na one viteške kugle iz perioda Vikinga 😀
Okej, sada pretjerujem sa upoređivanjem, ali ne mogu si pomoći,četkicu poželim nositi oko vrata i pokazivati ljudima, kao, vidiii šta ja imaaaam 😀
Iz MaxFactora poručuju da više ni jedna trebavica neće biti nevidljiva i neprimjećena, posjeduje četiri vrste čekinja na četkici, te stvara epsku lepezu trepavica, bez obzira koliko vaše prirodne bile (ne)guste ili (ne)duge.

Za savršen efekat epskih trepavica, MaxFactorova vizažistica preporučuje da četkicu maskare rotirate sa lijeva na desno pri korjenu trepavica, dok dužinu postižete tako što vrh četkice povlačite od korjena prema vrhovima, preko cijele dužine trepavica. Specijalno dizajniranu kuglicu na vrhu četkice koristite za dodatni volumen duž cijele trepavice, ali i za one najsitnije do kojih je teško doprijeti sa običnom maskarom.

Sada, kada sam vam je ovako fino nahvalila, trk u svoj najbliži CM ili DM po svoj primjerak koji se već nalazi na policama i to od 1.10.2016.godine.

img_5840img_5928img_5862img_5604img_5609

Primijetila sam da Lovely bag dosta sarađuje sa blogerkama, međutim, nisam vidjela šta blogerke imaju za reći o kvalitetu torbe, načinu na koji je šivena i slično, a mislim da su takve recenzije zaista potrebne svima koji se bave ručnom izradom nekog proizvoda.
Moram priznati da sam bila skeptična, obzirom da je Lovely bag postao veliki brend, a u našem narodu brendovi često znaju biti izvikani, pa umjesto onoga sa fotke dobijete šipak sa hiljadu nepravilno prišivenih konaca. To nije slučaj sa Lovely bag što zaista pozitivno iznenadilo, Mariju sam upoznala na Sarajevo fashion weeku prije par godina, i ona je jedna predivna, prijatna žena sa divnom pričom iza sebe i sada industrijom Lovely torbi.

img_5614img_5620img_5700img_5727img_5769

Postava Lovely torbi je satenska sa njihovim logom posvuda, čiji je grafički dizajn toliko suptilan i nenapadan da ćete je željeti nositi “naizvrat”, zatim pločica koja stoji na strani torbe također ne “bode oči” logoom, već su u metal ugravirani inicijali brenda i sitnim slovima ispod puni naziv. Torba je šivena uredno, konci su uvijek iste boje kao i podloga, i prilikom izrade, osoba koja je šila pazila je na svaki detalj. Torba je čvrsta, metali koji su korišteni kao detalji su zaista kvalitetni i ovom prilikom moram čestitati Mariji na održavanju svog brenda kvalitetnim i jedinstvenim sve ove godine i obećavam da ću svoju Lovely torbicu maziti i paziti dugo vremena.

img_5955img_5888img_5852img_5875img_5756img_5760img_5769img_5807img_5771img_5779img_5737img_5702img_5636img_5642img_5627

Advertisements

One thought on “My lovely bag & MaXFactor zoom action epic false lash effect maskara

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s