madam jolie · outfit

TreeHana dress

Kao sto ste vec vidjeli na mom Instagram profilu se odvija nagradna igra, u kojoj mozete osvojiti Treehana dzemper haljinu. No, u ovom postu vam donosim detaljnije fotke uz najljepsu pozadinu na svijetu.

Treehana je novi brend sa oznakom 387. Vlasnica je djevojka is Banja Luke po imenu Tihana koja je nedavno odlucila svoj talenat I ideje pretvoriti u djelo, te osim vec postojece kolekcije uvijek I vi sa njom u timu mozete ispoljiti svoju kreativnost te naruciti haljinu ili bilo koji drugi odjevni predmet po zelji. 

Tihana za svoj brend kaze:

“Svi modeli iz naše ponude su namijenjeni ženama koje se ne plaše izaći iz današnjih ‘nametnutih’ okvira kako bi jedna žena trebalo da izgleda. Naši modeli nude kvalitet, udobnost i vremensku neprolaznost. Žena u našim modelima se svakako osjeća privlačno i ženstveno i spremna na svaki novi izazov koji dan nosi. Namijenjen je ženama od 20 do 45 godina, ali svi oni koji se pronađu i van tih granica ne sumnjamo da će im sjajno stajati” –izvor: Lola magazin

Treehana je brend sa jednostavnim a efektnim komadima, ja kao vjeciti kanarinac sam se brzo snasla I kombinovala njenu dzemper haljinu sa Madam Jolie torbom I esarpom sa printom mermera.

Da li se vama dopada kombinacija I da li ucestvujete u nagradnoj igri ?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s