beauty

Labeffective (mladost i ljepota u našim rukama)

Započet ću ovaj post jednom narcisoidnom, ali istinitom činjenicom.
Proljepšala sam se.
Kažu mi to u marketu, kolege na poslu koje nisam vidjela skoro dva mjeseca, prijatelji, poznanici, kažem si to ja, iako se svaki dan gledam u ogledalo, nesigurno, ženski, brojeći nove bore, i nove nepravilnosti.

Naime, prije nekih mjesec i pol sam se odlučila na anti aging program. Da, u 25. godini sam započela svoje očuvanje mladosti i ljepote.
U ovom ludom 21.vijeku možda sam čak trebala ranije, no tek sada vidim koliko malo vodimo brigu o svom najvećem organu koji nam je poklonjen, a koliko malo taj organ zapravo traži.

IMG_9182.JPG

Prije nego započnem sa detaljima o svim proizvodima koje sam koristila, moram pomenuti ponos iz petnih žila što jedna ovakva, slobodno mogu reći estetska linija stoji sa bar kodom 387! Ne moramo plaćati francusku, italijansku prehvaljenu i prereklamiranu robu kada imamo svoje, koje je bolje!

Labeffective ili eliksir mladosti je bosanskohercegovačka kompanija koja čuva  Vašu mladost i ljepotu uz pomoć tretmana matičnim ćelijama.

IMG_9172.JPG

“Matične ćelije su osnovne ćelije našeg organizma, od kojih nastaju sve druge ćelije, organi i ljudska tkiva. Jedna od najvažnijih osobina matičnih ćelija je mogućnost samoobnavljanja. Druga važna osobina matičnih ćelija je njihova sposobnost da se diferenciraju (pretvaraju) u bilo koji tip ćelije. To znači da one imaju nevjerovatnu sposobnost ne samo da proizvode same sebe već i da stvaraju nova tkiva prilikom svoje diobe i razvoja.

Njihova sposobnost proizvođenja različitih vrsta specijalizovanih ćelija čini ih tako jedinstvenim, neponovljivim i moćnim u medicinskoj terapiji.”

IMG_9170.JPG

Kako već znamo da je korištenje matične ćelije u razne svrhe vrhunac medicine 21.stoljeća  vrijeme je da vam predstavim članove Labeffective porodice koja svim svojim snagama nas čini zdravijim, snažnijim i ljepšim ljudima. Ono što je nekada bilo dostupno samo najvišem staležu društva, sada vi možete kupiti u najbližoj apoteci.

IMG_9174.JPG

Iako sve počinje od onoga, šta unosimo u organizam, moram reći da je voda tokom ovog programa najvažnija, odkako sam počela sa ovim programom pijem oko 2 do 2,5 litra vode dnevno.

Prvi proizvod koji želim pomenuti jeste onaj koji djeluje iznutra, a to su PLACENTAe kapsule za tijelo koje sam pila svaku noć prije spavanja, sa dosta vode. Iako su protekla dva mjeseca u mom životu bila sve, samo odmor ne, uopće se nisam osjećala umorno uz sav taj tempo, putovanja, vožnju, i rad. Primjetila sam znatno veću koncentraciju i izdržljivost. Metabolizam mi je počeo raditi ubrzano, i jednostavno ja sam se osjećala lakšom samoj sebi.

IMG_9178.JPG

Drugi kompliment koji sam često dobijala jeste onaj kako mi je koža zdravo puterasta.
Nisam se šminkala pa su mi ti komplimenti zaista značili mnogo, bez maske, onakva kakva jesam, samu sebe sam vidjela onakom kakva sam uvijek željela biti, bez podočnjaka iako se spavalo jedva par sati, sa prirodnim sjajem i odmornošću. Aktivnu kremu sam koristila ujutro kako bi moja koža tokom cijelog dana bila hidrirana i zaštićena od sunčevih zraka, a intenzivnu navečer, prije spavanja, zajedno sa kremom za kožu okolo očiju koja je magično tokom sna brisala sav taj umor i stres nakupljen tokom dana

IMG_9185.JPG

Serum mi je omiljeni u cijelom ovom procesu, jer njega stavljam ujutro i naveče poslije umivanja i ciscenja lica, a prije hranjive i hidratantne kreme, on pripremi kožu za bogate učinke krema, a u isto vrijeme masiranjem prodire duboko u kožu i dubinski je hrani i obnavlja.

IMG_9186.JPG

Sada se moram osvrnuti na generalna očekivanja žena kada kupuju ovakve proizvode.
Ukoliko ste u zrelim godinama i očekujete da vam ovi ili ovima slični proizvodi misteriozno uklone sve Vaše bore, nemojte bacati novac ni na ovu ni na bilo koju anti aging liniju.

Stariti je lijepo, starenje nas čini boljim i mudrijim ljudima s toga mi biramo kako ćemo stariti. Počnimo na vrijeme misliti o fotografijama koje ćemo gledati sa unucima, starimo dostojanstveno.

IMG_9181.JPG

Sve dodatne informacije vezane za matične ćelije, placentae, način na koji proizvodi djeluju, sastojke svakog proizvoda posebno, gdje i kako nabaviti ove proizvode možete pogledati klikom na Labeffective website, a ja vam ubrzo donosim video, sa svim utiscima “uživo”.

IMG_9184

Do slijedećeg posta, ostanite mi zdravi, lijepi i energični :*

Advertisements

One thought on “Labeffective (mladost i ljepota u našim rukama)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s